foieroyale.nl | Ganzenlever is verrukkelijk. Niet voor niets hebben sterrenrestaurants in heel Europa het op de kaart staan, ondanks het omstreden karakter ervan. Met Foie Royale kunnen chefs hun inspiratie weer helemaal de vrije loop laten. Zonder gewetensnood, want geen gans die ervan wakker ligt! | smaakpapillen ganzenlever, ganzenlever wereldberoemd | gans, diervriendelijk, verrukkelijk, wakker, sterrenrestaurant | 24 |
nivofiness.be | Toeleverancier van de horeca, gespecialiseerd in ganzenlever en truffels. Foie Gras, smaakvolle Truffels en delicatessen van uitzonderlijke kwaliteit. | horeca ganzenlever, ganzenlever truffel, selectie ganzenlever, ganzenlever smaakvol, superieur ganzenlever | truffel, gras, delicatessen, uitzonderlijk, smaakvol | 7 |
oudstadhuis.be | carpaccio van rund – krullen ganzenlever – rucola – vinaigrette van oude balsamico – Parmezaanse schilfers – focaccia toast (koud) | praline ganzenlever, ganzenlever compote, terrine ganzenlever, ganzenlever foie, krul ganzenlever | stadhuis, geluwe, champagne, voorgerecht, saus | 3 |
umaisushi.be | Gefrituurde sushi roll met tonijn en 3 California rolls: tonijn pikant, tempura garnalen, gebakken uien ganzenlever honing. | ui ganzenlever, ganzenlever honing | zalm, tonijn, komkommer, sushi, avocado | 3 |
loncinmenu.be | Gebakken ganzenlever met vijgen en Elixir de Spa L’escalope de foie d’oie aux figues, Elixir de Spa | pastei ganzenlever, ganzenlever compote, bakken ganzenlever, ganzenlever vijg | truffel, gamba, carpaccio, oester, boter | 2 |
lavista-restaurant.be | Tartaar van tonijn / gebakken ganzenlever / lytchee / pane carasau / wasabikroepoek (suppl. 18€) | tonijn ganzenlever, ganzenlever lytchee | kreeft, vista, amuses, crumble, hoofdgerecht | 2 |
shanafortuna.be | …de Provençaalse keuken (in het zuidoosten) veel olijfolie, kruiden en tomaten gebruikt; de keuken van Zuidwest-Frankrijk wordt gekenmerkt door het gebruik van eendenvet, foie gras (ganzenlever), eekhoorntjesbrood en pens; de keuken van noordoostelijk Frankrijk is afgeleid van de Duitse keuken. | gras ganzenlever, ganzenlever eekhoorntjesbrood | fortuna, shana, groenten, kruiden, culinair | 1 |
doksbier.be | Aan Tafel: Verrukkelijk bij ganzenlever of bij een heerlijk stoofpotje. Is ook een lekker alternatief bij pasta met truffels. Past uitstekend bij half harde kazen. | verrukkelijk ganzenlever, ganzenlever heerlijk | bier, dok, brouwerij, fles, geschenk | 1 |
davidselen.be | Zijn oom, die verdeler was van ganzenlever en truffels, spoorde hem aan om zich in de gastronomie | verdeler ganzenlever, ganzenlever truffel | david, waregem, brunch, catering, cadeaubox | 1 |
restosabatini.be | In Sint-Martens-Latem, een schilderachtige gemeente, aan de rand van een drukke weg, bevindt zich een Italiaans restaurant dat enkel met kwaliteitsproducten werkt. De carpaccio en ganzenlever met truffel zijn traditioneel en lekker bereid. De wijnkelder bevat uitsluitend wijnen uit Italië. | carpaccio ganzenlever, ganzenlever truffel | italiaans, latem, italië, menukaart, kortrijksesteenweg | 1 |
salsifie.be | Delicatessen – Ganzenlever, truffels, kaviaar, … – Koude en warme gerechten – Koude buffetten -Wijn, schuimwijn, Prosecco – Olijfolie | delicatessen ganzenlever, ganzenlever truffel | gravenwezel, hoogstaand, diner, bereide, buffet | 1 |
captaincritic.be | …ook een klassieke keuken, en dat is exact wat je bij Corboo zal aantreffen. Denk absolute kwaliteitsklassiekers als huisbereide terrine van ganzenlever, asperges à la flamande, garnaalkroketten met handgepelde garnalen, roggevleugel met kappertjes, gebakken paling met tartaarsaus, tète de veau… | terrine ganzenlever, ganzenlever asperge | hut, pinterest, gillis, gentse, rizoom | 1 |
terhoolst.be | Gastronomie: schelpdieren en garnalen, schaaldieren zoals kreeft, langoest, gebakken of gegrilde vis, patés en terrines, ganzenlever, voorgerechten in roomsaus, gevogelte en konijn, zachte kazen. | terrine ganzenlever, ganzenlever voorgerecht | feestzaal, feestzalen, balen, bedrijfsfeest, aroma | 1 |
foodspotted.be | Gastredactie – #gaultmathias Vorige jaar waren we te gast bij Dani Garcia’s BIBO, het brasserie-tapas uitloper van de drievoudige sterrenchefs Marbella imperium. Een gelijkaardige soort ‘deluxe’ tapas mixt de traditionele Spaanse en lokale keuken. Amuses begonnen we met een klein ‘bommetje’ van… | bommetje ganzenlever, ganzenlever pistache | eindhoven, nuenen, lindehof, nh, radisson | 1 |
laurel-hardy.be | Wij zijn een restaurant met een eigentijdse creatieve keuken uit Oostkamp, regio Brugge. Wij creëren pure gerechten mer intense smaken van het moment, vol spanning, kleur en verfijning. | | laurel, eigentijds, foods, oostkamp, intens | 0 |
restaurantboca.be | Restaurant Boca, uw restaurant in het hartje van 's-Gravenwezel. Hedendaagse keuken met Franse en Mediterraanse toetsen, seizoensgebonden gerechten. | terrine ganzenlever, ganzenlever vijgencompot | boca, s-gravenwezel, hartje, menukaart, schilde | 0 |
tgildeke.be | Restaurant ’t Gildeke tracht steeds voor iedereen een pracht van een maaltijd te presenteren vol smaak met een streling voor het oog. | terrine ganzenlever, ganzenlever marmelade | lichtervelde, suggestie, maandmenu, gegrild, aangepaste | 0 |
redlove-apple.be | Op zoek naar een levendige en knapperige appel, boordevol smaak? Maak kennis met de Redlove®: een passionele bron van vitaliteit, vuurrood van schil tot vruchtvlees. Onze jongste oogappel is de vrucht van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek: bij elke hap proef je de perfecte kruising tussen zuur en… | appel ganzenlever, ganzenlever bloedworst, ganzenlever peperkoek | schil, vitaliteit, vruchtvlees, boordevol, knapperig | 0 |
mi-media-naranja.be | Spaans Restaurant Lommel. Genieten van elkaar, heerlijke wijn én lekker eten. Gastronomie met een Zuiders tintje. | bakken ganzenlever, ganzenlever vijg | zuiders, spaans, tint, lommel, salsa | 0 |
perlesdegris.be | Elke lente wordt een deel van de eieren gebruikt voor de kwekerij. De rest van het jaar worden ze gereserveerd voor de productie van onze Perles de Gris, de Parels van de Grijze. De eieren zijn vervolgens zorgvuldig geoogst, gesorteerd en gewassen om alle onzuiverheden te elimineren. | rauw ganzenlever, ganzenlever zeezout | slak, cijfers, ei, introductie, eric | 0 |
horecadashboard.be | Horeca Dashboard is het meetinstrument voor uw horecazaak, door te meten krijgt u inzicht in uw zaak en kan u bijsturen waar nodig. | topkwaliteit ganzenlever, ganzenlever truffel | dashboard, meetinstrument, horecazaak, gebruiksvriendelijk, vanop | 0 |
loanton.be | Onze verfijnde gelegenheidsmenu’s met aangepaste wijnen wijzigen op het ritme van de seizoenen en de kalender. Daarnaast hebben we een vaste kaart met tal van salades, grillgerechten, pasta’s, wokgerechten enz., die een evenwichtige keuze biedt tussen vlees en vis, aangevuld met een 5-tal… | huisgemaakte ganzenlever, ganzenlever uienconfituur | affligem, brasserie, loungebar, scampi, groenten | 0 |
kimchisushi-grimbergen.be | 88 stuks: 6 california avocado zalm, 6 california avocado tonijn, 6 zalm roll, 6 spring pikante gekookte tonijn, 6 maki zalm, 6 maki tonijn, 8 sushi zalm, 8 sushi tonijn, 8 sushi garnalen, 8 funky tempura roll, 8 funky kip roll, 4 sashimi zalm, 4 sashimi tonijn, 4 sashimi garnalen. | ui ganzenlever, ganzenlever honing | zalm, tonijn, avocado, sushi, roll | 0 |
steendam66.be | , waant u zich een buurman van de Parijse Eifeltoren. In “le Parijse” bistrot proeft u in elk kleinste detail de Franse sfeer: niet alleen in het interieur, ook op uw bord. Gezelligheid is de grootste troef van deze fijne zaak, die plaats biedt aan 24 gasten. “Ik koos bewust voor kleinschaligheid”… | terrine ganzenlever | steendam, bol, oostenrijk, breakfast, champagne | 0 |
restoclash.be | Brasserie Clash Lunch & Dine, gelegen te Brussegem, serveert een typisch Belgische keuken. Bekijk de openingsuren en reserveer online via onze website. | kramiek ganzenlever, ganzenlever chutney | clash, kreeft, graad, asperge, tomaat | 0 |
domestica.be | …herenhuis (anno 1870) te koop stond. Na 3.5 jaar renoveren, kon het restaurant eindelijk open. Intussen zijn we 14 jaar verder en kunnen we terugkijken op een heel mooie tijd, mede dankzij een schare aan trouw clienteel én medewerkers. Welkom op onze website en hopelijk binnenkort ook in onze zaak! | terrine ganzenlever, ganzenlever abrikoos | eng, reserveer, aardappel, tomaat, mosselen | 0 |
maturin.be | Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand vlees, wild & gevogelte, van België & Europa. | | wild, gevogelte, kip, eend, vlees | 0 |
restohartig.be | …concept, in de keuken staat dit voor pittig, op smaak gemaakt niet zoet. In de zaal wordt dit doorgetrokken door een hartelijk onthaal. Als beenhouwerszoon kan de chef zijn voorliefde voor rundvlees niet verbergen. De vaste kaart wordt telkens aangevuld met een weeklunch, een maandmenu en… | | hartig, poperinge, friet, maandmenu, bram | 0 |
tkapelhuis.be | Proximedia NV gebruikt cookies om uw online ervaring beter en aangenamer te maken. Ze dienen ook om de inhoud van onze websites beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. U kunt de installatie van cookies weigeren, maar in dat geval zullen bepaalde delen van onze sites niet functioneren of… | toast ganzenlever, ganzenlever vijg | brasserie, zulte, menukaart, gebak, culinair | 0 |
kamii-sushi.be | 6 sushi zalm, 6 sushi tonijn, 4 sushi garnaal, 6 rainbow roll mango, 6 rainbow roll tonijn avocado, 6 spring zalm avocado, 6 california zalm avocado, 6 maki tonijn, 6 masago radijs komkommer, 4 futomaki original, 4 sashimi zalm. | roll ganzenlever, ganzenlever confituur | zalm, avocado, tonijn, roll, garnaal | 0 |
restaurantroosekesbreem.be | Hun gerechten zullen u verrassen door hun klassieke basis met moderne toetsen. Het regelmatig wisselend menu ‘Roosekes Breem’ (3-gangen, alle met grote keuze) is ongetwijfeld een aanrader. Zeetong, tarbot, paling, kreeft, filet pur en kalfszwezeriken zijn enkele klassiekers die hier niet weg te… | ravioli ganzenlever, ganzenlever ossenstaartsoep | breem, friet, roomijs, menukaart, toets | 0 |
ziltezoen.be | Wij hebben op 30 mei ons huwelijksfeest in de zilte zoen gegeven. Nu het feest enkele weken achter de rug is en alles goed is bezonken kunnen wij maar één conclusie maken: Wauw Onze viering, receptie en feest waren perfect in orde. Wij hebben vele complimenten gekregen van onze gasten over de… | terrine ganzenlever, ganzenlever zwart | zoen, zilte, hoofdgerecht, guy, feestzaal | 0 |
famorez.com | Wij zijn de eerste en de enigste kaviaar producent met Ocean-Farming technologie in de Kaspische Zee. | | kaviaar, champagne, porto, cava | 0 |
coincoinbrasschaat.be | De huidige corona maatregelen én de voorspelde weersomstandigheden maken het helaas onmogelijk om jullie kwalitatief op ons klein maar fijn terras te ontvangen. | supplement ganzenlever | brasschaat, limoen, citroen, saus, vodka | 0 |
deboeveries.be | Op dinsdagmiddag luxe menu, hierbij gaan we van start met een glas Champagne en wordt de menu begeleid door een mooie wijnselectie! | | aperitief, champagne, hap, zoetigheden, gangenmenu | 0 |
fransyvonne.be | Frans & Yvonne brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Je kan hier terecht voor een heerlijke lunch, gezellig diner en alles ertussen. Op de menukaart vind je zowel klassiekers uit ‘De keuken van Yvonne’ als gastronomische pareltjes met vlees, vis en… | trio ganzenlever, ganzenlever koud | yvonne, waarloos, josper, feed, suggestie | 0 |
deflorentijnen.be | Historiek… Foto's… Vergaderzaal… Wegbeschrijving… Vacatures… Start… LUNCH MENU… DANTE… | | carpaccio, shiitake, risotto, soep, tomaat | 0 |
defonteyn.be | De Fonteyn is sinds 2001 een vaste waarde in het centrum van Lokeren. Onze grote troef ligt hem in onze uitgebreide kaart. U kan bij ons terecht voor een snack, een lunch op de middag of u kan kiezen uit onze uitgebreide à la carte-kaart of onze maandelijkse suggesties. Al onze gerechten worden… | terrine ganzenlever, ganzenlever uiencompote | fonteyn, brasserie, friet, lokeren, tomaat | 0 |
tmoorken.be | Wij zijn Paul Staelens en Anabel Van Landschoot. Na 22 jaar Restaurant Pick-Wick in Moerkerke te hebben uitgebaat werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. | terrine ganzenlever, ganzenlever confituur | apero, voorgerecht, hoofdgerecht, afsluiter, zoet | 0 |
casa36.be | Zwaardvis is nét dat tikje anders dan een gewoon stukje witte vis. Lekker met friszure en pikante toetsen. Smakelijk! | mousse ganzenlever | proef, bert, lenaerts, toets, blogpost | 0 |
pietercertyn.be | Traiteur Pieter Certyn laat u en uw gasten proeven van een culinaire ervaring bij u thuis of op locatie. Wij nemen u alle werk uit handen om van uw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken. Niet alleen geniet u van verse producten en pure smaken, u combineert die luxe met het zorgeloze… | kalkoen ganzenlever, ganzenlever port | pieter, gastronomisch, kerst, onvergetelijk, culinair | 0 |
eatthings.be | Als uitbaters van Eat Things, Mateo en Sofie, willen we de zaak ’terug naar de roots’ brengen. De kwaliteit van elk gerecht staat voor ons centraal en dat weerspiegelt zich in ons menu van ‘eerlijke’ gerechten. U kunt in onze sfeervolle zaak terecht voor een gezellig diner. Bij Eat Things is het… | fijn ganzenlever, ganzenlever fleur | pasta, mateo, parmezaan, sofie, truffel | 0 |
torsk.be | Restaurant Torsk is een gastronomisch restaurant voor de fijnproevers, levensgenieters en de rasechte Bourgondiers, voor mensen met smaak. Restaurant Torsk staat ook bekend om zijn bourgognewijnen. | | brecht, gemoedelijk, seizoensgebonden, noorderkempen, varken | 0 |
t-stoveke.be | gezellig restaurant met aangenaam terras. Lekker eten mooi gepresenteerd en vriendelijke bediening. | terrine ganzenlever, ganzenlever briochetoast | stoveke, voorgerecht, keuzemenu, menukaart, suggestie | 0 |
keurslagervanhoof.be | …Bakkerij… Patisserie… Industriele bakkerij… Fruit en groenten… 4e en 5e gamma… Vis en bereidingen… | | keurslager, hoof, groenten, barbecue, kaas | 0 |
tiffanysbypascal.be | Culinair restaurant met een keuken die tegelijk klassiek en hedendaags is, verfijnd en smaakvol, met een uitgelezen wijnkaart, in een intieme en gezellige setting. | terrine ganzenlever | tiffany, verfijnd, intiem, allergie, gelieve | 0 |
bistrobrugge.be | In Brugge is het steeds aangenaam vertoeven in de sfeervolle middag - en avondbistro Christophe. De keuken is belgisch met franse toetsen en wordt aangevuld met niet alleen klassiekers, maar ook afwisselende seizoensgebonden suggesties. | terrine ganzenlever, ganzenlever toast | bistro, middag, friet, suggestie, toets | 0 |
abelswijnen.nl | Bij Abels Wijnen kun je terecht voor rode wijn , witte wijn , rosé wijn , champagne , cava , prosecco , port , dessertwijn en alcoholvrije wijn . Maar ook voor relatiegeschenken , cadeaus , wijn met eigen etiket en proefpakketten ben je bij Abels Wijnen aan het goede adres. Online wijn kopen kun… | | mousserende, italiaans, fruitig, rosé, prosecco | 0 |
upton.be | Bij UPTON ligt de focus op een hedendaagse keuken met ingrediënten die barsten van smaak. Italiaanse invloeden met af en toe een Oosterse knipoog zijn door Gianfranco’s reizen en ervaringen terug te vinden op de menukaart. Wie bij UPTON aanschuift, kan zich verwachten aan verwennerij met een… | zwezerik ganzenlever, ganzenlever gnocchi | pasta, italiaans, voorgerecht, hoofdgerecht, octopus | 0 |
deeenhoorn.be | Reserveren… De Eenhoorn… Vorige… | terrine ganzenlever, ganzenlever bereiding, bakken ganzenlever, ganzenlever ananas | eenhoorn, bazel, tartaar, ijs, voorgerecht | 0 |
leondesingelcafe.be | In de geest van Peter Benoit worden deSingel en het Conservatorium doorheen de tijd steeds meer uitgebouwd tot een internationale kunstcampus. Het is een ambitieus project dat beoogt een ruimte te bieden waar niet enkel kunst getoond wordt, maar ook (aan)geleerd en gemaakt wordt. Om die rol te… | | leon, desingel, capaciteit, historiek, friet | 0 |
restaurant-somm.nl | Heeft u liever een volledig verzorgd arrangement? Dit is natuurlijk ook mogelijk, dit all-in arrangement is inclusief | terrine ganzenlever, ganzenlever brioche | arrangement, wijnkaart, zeebaars, bloemkool, lava | 0 |
auxarmesdebruxelles.com | …de grond gelijkgemaakt en helemaal opnieuw gebouwd om te beantwoorden aan de jongste eisen van een eigentijdse keuken op hoog niveau. Brasserie “Aux Armes de Bruxelles” wordt geen verlengde van “Chez Léon”. Beide zaken zijn verschillend, maar ook complementair. Frituur Chez Léon wil bovenal een… | vers ganzenlever, ganzenlever huis, ganzenlever zalm | friet, mosselen, garnaal, kreeft, zalm | 0 |
labonnedelamer.be | Het resultaat is een geheel eigen stijl, die de proevers niet onberoerd zal laten. Alles, van amuse tot dessert, wordt in eigen huis bereid. | terrine ganzenlever | asperge, zalm, friet, suggestie, oud-turnhout | 0 |
eyckerhof.be | Eyckerhof te Hingene (Bornem) biedt een klassieke Franse keuken aan in een uniek en vernieuwend décor. Gelegen op een unieke locatie langs de aspergeroute. | ganzenlever perzik, kreeft ganzenlever, ganzenlever truffelsaus, aardpeer ganzenlever, ganzenlever truffel | hingene, gang, hoeve, chocolade, gin | 0 |