Startpagina » Initiaal: b » Eerste 2 letters: ba » Zoekwoord: balbezit

16 Belgische websites die relevant zijn voor het zoekwoord: balbezit

DomeinFragmenten die relevant zijn voor zoekwoord: balbezitVerwante uitdrukkingenAndere uitdrukkingen van de websiteRelevantie
3f.beOrganisatie: bal / 2 spelers. De aangeleerde Coerver-oefeningen worden op een zo hoog mogelijk tempo, zonder weerstand, in een 1:1 uitgeprobeerd in een kleine ruimte (4x7m). In onze afgebakende ruimte bevinden zich twee spelers, de één in balbezit die de baltechnieken probeert te creëren de tweede…verdediger balbezit, balbezit terug, één balbezit, balbezit baltechnieken, vierkant balbezitbal, oefening, hoed, kegel, voetbal5
studaxzwevegem.beStudax begon redelijk goed op de harde ondergrond. Na 5 minuten dreigde Tom met poging op de doelman. Studax kreeg wel het balbezit maar Poperinge counterde gevat.studax balbezit, balbezit uitbrak, balbezit poperinge, thuisploeg balbezit, balbezit leiderbal, doelman, roy, bram, davis3
kvvhz.beAl na tien minuten keek KVVHZ tegen een 2-0 achterstand aan in Lille. KVVHZ had wel meer balbezit in de eerste helft maar moesten toch wachten tot vlak na de rust voor de aansluitingstreffer door Kevin Droogmans. KVVHZ ging nu op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook halverwege de tweede…kvvhz balbezit, balbezit helft, nadien balbezit, balbezit kanslille, rutten, jeugd, kvv, heusden-zolder2
eendrachtdeves.be…voetbal, vol vechtlust, grrrrrinta en cojones. Het zag er nochtans vrij bleek uit tijdens te rust: twee vroege goals tegen en veel moeite om balbezit vast te houden leken een lastige sneeuwpartij te voorspellen. De Ves had het moeilijk op het middenveld en ook op de flanken kwamen soms…moeite balbezit, balbezit vasteendracht, trainer, mbo, voorzitter, ploeg1
hoekskesport.beHoekske had de eerste helft doorlopend balbezit maar het tempo van de wedstrijd lag te laag om echt grote kansen te creëren. Toch waren er enkele pogingen, eerst een schot van Van Baelen en nadien nog...helft balbezit, balbezit tempohoekske, ploeg, a-ploeg, b-ploeg, sluis1
degraafschap.net…De Graafschap MVV gaat op zoek naar een herhaling van een 0-1 overwinning in de Eerste Divisie tegen Jong Utrecht. In die wedstrijd had MVV 34% balbezit en 7 schoten op doel waarvan 2 op doel. Doelpuntenmaker voor MVV was Orhan Džepar (37'). Jong Utrecht kreeg 13 schoten op doel met 4 op doel. In…mvv balbezit, balbezit schotengraafschap, eredivisie, voetbalclub, fansite, divisie1
rbfalegendsclub.beEen stormbreker met dikke dijen. Was zelden in balbezit maar een meester in het aanvallen van de tegenstrever in balbezit. Hij kende zijn beperkingen en kon zichzelf goed relativeren. Toch was hij onder bondscoach Raymond Goethals een vaste waarde in de defensie bij de Rode Duivels. Van de 33…zelden balbezit, balbezit meester, tegenstrever balbezit, balbezit beperkingcaps, wk, duivel, ploeg, ek1
rijko-korfbal.be…en Jasper de 3-2 scoorden. Toch moesten we het meesterschap van VW ondergaan zodat de eindscore naar 5-2 ging. Zeer verdienstelijke partij, veel balbezit met acties die niet voldoende werden afgerond. Vervolgens stond onze buur Vobako ons op te wachten. Die stonden even perplex toen Wout een 0-2…partij balbezit, balbezit actiekorfbal, korfbalclub, kunstgras, scheidsrechter, accommodatie1
veteranenracingpeer.beWe ontvangen vandaag de 5 Gebinten uit Koersel, een tegenstander waar we als sinds mensenheugenis tegen spelen en waartegen we nog maar zelden konden winnen. Het is dan ook een topploeg op veteranenniveau, maar zeker ook steeds sportief. De eerste 20 minuten van de wedstrijd zijn volledig voor…qua balbezit, balbezit passpeer, racing, veteran, palm, jelle1
voetbalvandaag.nlDe tussenstanden zijn tevens voorzien van alle belangrijke live statistieken met betrekking tot het wedstrijdverloop. Denk hierbij aan aspecten zoals balbezit, schoten (op doel), reddingen van de keeper, (gevaarlijke) aanvallen, vrije trappen, buitenspel en overtredingen.aspect balbezit, balbezit schotenvoetbal, league, staken, uitslag, fc1
krachtbalbree.beDe ploeg in balbezit probeert door opeenvolging van worpen van uit het eigen doelgebied terrein te winnen en de bal zo snel mogelijk op de grond te krijgen in het doelgebied van de tegenstander.ploeg balbezit, balbezit opeenvolgingbree, krachtbal, koninklijk, ploeg, worp1
pannafabriek.nlEen panna is een beweging, waarbij één voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de speler die de panna uitdeelt zelf balbezit houdt na zijn actie. In het straatvoetbal dat grotendeels draait om dit soort…panna balbezit, balbezit actiepanna, voetbal, bedrijfsuitje, straatvoetbal, masterclass1
vrouwenvoetbalgroningen.nlBeide teams speelden goed georganiseerd en gedisciplineerd. Er ontstonden dan ook weinig kansen voor beide doelen. ON had meer initiatief en balbezit; TKB speelde meer vanuit een verdedigende organisatie en op snelle tegenaanvallen. Beide teams waren aan het eind van het seizoen geteisterd door…initiatief balbezit, balbezit tkbgroningen, klasse, nassau, oranje, vrouwenvoetbal1
voetbalwedden.nl…voordat je nog meer statistieken ontdekt. In deze statistieken vind je informatie over de laatste paar onderlinge wedstrijden, het percentage balbezit, de topscorers enzovoorts. Na het bestuderen van deze informatie ontdek je misschien wel dat die ene topclub maar moeilijk tot scoren komt tegen…percentage balbezit, balbezit topscorerbookmaker, weddenschap, lees, bonus, voetbalwedden1
fcttoday.nlFC Twente Vrouwen mag zich gaan opmaken voor de belangrijke halve finale in de KNVB Beker. De vrouwenploeg zal op zaterdag 17 april 2021 de vrouwen va...twente, fc, column, fct, wedden0
bbccampinia.beMet bijna 50 ploegen zijn we volledig volzet ! Deze ploegen komen uit alle windstreken : Hasselt, Mol, Herentals, Antwerpen, Sint-Truiden, Lommel, Kasterlee,Turnhout,Lommel, Borgerhout, Berchem en Schoten. En natuurlijk zal Campinia ook massaal aanwezig zijn.balbezit foutscheid, reeks, campinia, ploeg, bbc0