ateliersaintecatherine.be | …visie maakt de subtiele aromatoetsen van onze kwaliteitsbonen net dat tikkeltje verfijnder. De bonen leveren het allerhoogste cacaogehalte op, dat met zorg bewaard blijft in het eindproduct. Onze chocolades zijn 100 % natuurlijk: ze bevatten niets dan cacaobonen, cacaoboter en suiker. Dat is alles. | natuurlijk cacaobonen, cacaobonen cacaoboter | chocolade, plantage, dicht, engels, perceel | 5 |
chocolatesvanhoorebeke.be | Kwaliteit die je proeft. Luc en Cédric verwerken in hun producten enkel Belgische chocolade van topkwaliteit. Afhankelijk van de gewenste smaak en aroma kiezen ze voor een andere origine chocolade. De bodem, het klimaat en de omgeving waar de cacaobonen gekweekt worden zijn een invloed op de smaak. | omgeving cacaobonen, cacaobonen invloed | chocolade, chocolatier, luc, cadeaubonnen, invloed | 5 |
thegoldenchocolate.be | The Golden Chocolate is trots op de kwaliteit van haar chocolade. De fijnste Belgische chocolade van Callebaut is overheerlijk en onweerstaanbaar van smaak doordat Callebaut bij elke fase, van boon tot chocolade, elk detail nauwlettend in het oog houdt. Toegewijde expertise van boon tot chocolade:… | lokaal cacaobonen, cacaobonen telen | chocolade, weten, praline, personaliseren, overheerlijk | 2 |
werkenbijchocdecor.be | 100% van de cacaobonen zijn traceerbaar naar de boeren. We organiseren maandelijkse follow-ups met de cacaoboeren om het trainingsprogramma te controleren en aanvullende sociale projecten te ondersteunen zoals het bouwen van een school. | | lokeren, chocolade, proef, lolly, voltijds | 2 |
chocoladewereld.be | Chocolade werd vanaf de zestiende eeuw de hemel in geprezen. Dat is duidelijk. Maar ik vind het zeer opmerkelijk hoe het volk geloofde in de heilzame werking van chocolade en cacaobonen. Daarom werd – gedurende de eeuwen daarna (tijdens de 17 e en 18 e eeuw) – chocolade voorgeschreven als… | drank cacaobonen, cacaobonen stevig, chocolade cacaobonen, cacaobonen eeuw | chocolade, eeuw, recept, homepage, ontdekking | 2 |
purechocoa.be | Sinds lang broeide het idee om zelf de authentieke cacaobonen te vinden en bean-to-bar repen te produceren. Dit proces vertrekt onmiddellijk van de chocoladebonen als basis. Het idee rijpte nog meer tijdens de vele reizen naar Cuba waar Philippe en zijn vrouw Marleen sinds 2005… | authentiek cacaobonen, cacaobonen repen, selectie cacaobonen, cacaobonen wereld | chocolade, creatie, cuba, marleen, repen | 2 |
bommaflora.be | Het is een gastronomische combinatie van planten die veel voorkomen maar weinig bekend zijn in onze streken en een chocolade die op artisanale wijze wordt geproduceerd van uitzonderlijke cacaobonen geïmporteerd uit Midden-Amerika. | uitzonderlijk cacaobonen, cacaobonen midden-amerika, traceerbaarheid cacaobonen | bomma, flora, chocolade, startpagina, artisanaal | 2 |
coupdechocolat.be | Als we chocolade maken, moet die niet alleen lekker zijn, maar ook goed voor mens en planeet... zonder compromis op de smaak. Het hele plaatje moet kloppen, zo zoeken we cacaobonen van hoge kwaliteit, geteeld met respect voor de omgeving en betalen we eerlijke prijzen. De cacaobonen komen per… | bijzonder cacaobonen, cacaobonen rechtstreeks, plaat cacaobonen, cacaobonen hoog, prijs cacaobonen | chocolade, groeven, proef, colombia, regulier | 2 |
fairychocolates.be | Heerlijke en ambachtelijke chocolade vervaardigen begint bij het zorgvuldig selecteren van de beste ingrediënten. Onze cacaobonen beslaan strenge criteria ’s die een continuïteit biedt doorheen het volledig productieproces . Zo schenken we aandacht aan de selectie van grondstoffen… | ingrediënt cacaobonen, cacaobonen streng | chocolade, boodschappentas, startpagina, luxueus, praline | 1 |
thechocolateline.be | Naast onze focus op duurzaamheid willen we dat elke praline een beleving is. Pralines met zelfgekweekte tomaten, met gekarameliseerde garnaalkoppen of artificieel speeksel. We telen ook onze eigen cacaobonen op The Chocolate Line Plantation te Mexico. | speeksel cacaobonen, cacaobonen the | mexico, chocolade, deluxe, praline, criollo | 1 |
centho.be | Onze chocolade wordt gemaakt met de beste cacaobonen die volgens strikte regels worden gefermenteerd en gedroogd, in lokale naoogstcentra dicht bij de boeren. Zo garanderen we de beste smaak én een eerlijk inkomen voor de producenten. | goed cacaobonen, cacaobonen strikt | ambachtelijk, praline, boetieks, chocolaatjes, chocolade | 1 |
leonidasbreugelmans.be | Leonidas is onstaan in 1913 en staat bekend voor verse chocolade van de beste cacaobonen. Hun ruime assortiment aan chocolade, pralines en confiserie wordt met de hoogste kwaliteitseisen vervaardigd en met gulle service aangeboden. Dankzij deze kwaliteit en passie heeft Leonidas wereldwijde faam… | goed cacaobonen, cacaobonen ruim | mortsel, chocolade, leonidas, wereldberoemd, hét | 1 |
pondiro.be | Voor kwaliteitscontrole en -inspectie wordt vaak een vochtbepalingsbalans gebruikt. Hiermee bepaalt u het droge stof gehalte in bijvoorbeeld cacaobonen, poeders, vetten en andere stoffen. | gehalte cacaobonen, cacaobonen poeder | weegschalen, importeur, kern, dealer, weegschaal | 1 |
holycow-chocolate.be | Van de boeren die de cacaovruchten oogsten, tot het fermenteren en drogen van de cacaobonen, over de kwaliteitscontrole, het verpakken, opslaan en verzenden: “we know our beans”. De cacao wordt geteeld in de Idukki-heuvels in Kerala en krijgt de onderscheiding “Fine Flavour” mee, een speciale… | drogen cacaobonen, cacaobonen kwaliteitscontrole | chocolade, culinair, winkelmand, vaderdag, geschenken | 1 |
belgiancacao.be | Juweeltjes van de puurste cacaobonen, boterroom en witte room. Wij zijn uitmuntend in Belgische chocolade! Exclusieve creaties voor een verfijnde smaak. Ze schitteren verleidelijk tussen de vele andere creaties. Zodra u ze hebt geproefd, merkt u de luxe van de sensuele romige texturen, subtiele… | puur cacaobonen, cacaobonen boterroom | chocolade, roeselare, chocolatier, doos, specialiteit | 1 |
chocolatier-m.be | Chocolatier M gebruikt steeds de beste en 100% duurzame chocolade waarvan de cacaobonen getraceerd kunnen worden. | | chocolatier, chocolade, knokke, maenhout, david | 1 |
hetgebak.be | Chocolade is een lekkernij gemaakt van cacao, die wordt gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Chocolade is in de hele wereld geliefd. Wikipedia . | cacao cacaobonen, cacaobonen pit | gebak, chocolade, brood, west, syntra | 1 |
jetimport.be | Tobago Gold is een chocolade rum likeur die voor het eerst werd gemaakt in 2020 op de Caraïbische eilanden Trinidad & Tobago. De rum likeur is geïnspireerd door het beste wat de twee eilanden te bieden hebben: rum, cacaobonen en kruiden. De complexiteit van Caraïbische rum, tropische specerijen en… | rum cacaobonen, cacaobonen kruid | import, gin, variante, cocktail, fles | 1 |
chocolade-atelier.be | Voor deze wedstrijd liet Wim, in samenwerking met Cacao Barry, zijn eigen chocolade “INFINITY Black” ontwikkelen, een pure origine chocolade van 70% met een blend van cacaobonen uit Dominicaanse republiek, Haïti en Mexico. | blend cacaobonen, cacaobonen dominicaans | chocolade, sint-niklaas, praline, wim, medaille | 1 |
julieshomebakery.be | …kunnen vermelden, is dat we deze chocolade aankopen via het Cacao Horizons project van Callebaut. Dit houdt in dat de boeren, van wie we cacaobonen kopen, ook een eerlijk loon krijgen voor het werk dat ze verrichten. Dus bij aankoop van een product dat chocolade bevat, draag je ook je… | boer cacaobonen, cacaobonen eerlijk | granola, muesli, cupcake, chocolade, behulp | 1 |
takana.be | Takana Chocolade is de eerste Belgische rauwe chocolade! Gemaakt door Dorothee in haar Brusselse atelier, is het vernoemd naar het voorouderlijke werktuig gebruikt door de Amerindiaanse Kichwa mensen om cacaobonen te malen om hun ultieme essentie te extraheren. | mens cacaobonen, cacaobonen ultiem | chocolade, rauw, biologisch, ingrediënt, ethisch | 1 |
leoniesgranola.be | Haver vlokken, pitten en zaden 17% ( sesam zaad, lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten), noten 15% ( amandelen , hazelnoten , walnoten ), donkere chocolade 10% (cacaomassa 53,8%, suiker, cacaoboter, emulgator: soja lecithine, natuurlijk vanille aroma), agavesiroop, cacaobonen. | | granola, leonie, zaad, chocolade, vezel | 1 |
dapvandersanden.be | …chocolade bevatten verschillende gehaltes aan cacao, en dus aan theobromine. Witte chocolade bevat het minste theobromine. Zwarte chocolade, cacaobonen en cacaopoeder bevatten het meeste theobromine. Een dosis van 100-250 mg theobromine per kg lichaamsgewicht is een mogelijk dodelijke dosis voor | chocolade cacaobonen, cacaobonen cacaopoeder | dierenartsenpraktijk, vandersanden, cliënt, dap, dierenarts | 1 |
goutfou.be | Vier de kunst van chocolade in ons bekroonde atelier, erkend door Gault Millau en met trots voorzien van het Handmade in Belgium-label. Met de beste cacaobonen en deskundige chocolatiers maken we eetbare meesterwerken die traditie en innovatie combineren. Onze pralines zijn meer dan gewoon… | goed cacaobonen, cacaobonen deskundig | praline, gek, chocolade, chocolatier, verken | 1 |
sorhumantic.be | Wij hopen met ons werk alle liefhebbers van lekker eten een echt moment van gezelligheid en delen te bieden. | | verkooppunt, productieproces, vrucht, creatie, recept | 0 |
sjokolarie.be | We werken uitsluitend met Belgische chocolade van topkwaliteit en kiezen voor de allerbeste ingrediënten voor de vullingen. | eerlijk cacaobonen, cacaobonen nodig | chocolade, ambachtelijk, fotogalerij, moederdag, koek | 0 |
herlinckhof.be | Plank bestellen of meer info? Contacteer Herlinckhof via Messenger of via sms op 0494710811. Je kan de plank afhalen op Herlinckhof (Vijversweg 3, Ninove) of laten leveren. Jamien van Herlinckhof brengt binnen een straal van 10km het geschenk gratis tot bij jou thuis, of tot bij de bestemmeling… | chocolade cacaobonen, cacaobonen verschillend | hooi, ei, bakker, akker, proef | 0 |