defrigo.be | Wat vroeger slagerij Mertens was, is nu omgetoverd tot vleesrestaurant De Frigo. Het interieur dateert voor een groot stuk uit 1910 met enkele aanpassingen uit 1953. De voormalige slagerij sloot zijn deuren in 1984 en heeft met De Frigo zijn nieuwe bestemming gevonden. | vleesrestaurant frigo, mertens vleesrestaurant | slagerij, mertens, witblauw, aalst, ridder | 11 |
debestesteakvanbelgie.be | Zoek op onze website tussen verschillende vleesrestaurants, brasseries, steakhouses en filter op runderras of stuk van het rund. | zoek vleesrestaurant, vleesrestaurant brasserie, verschillend vleesrestaurant | provincie, bistro, grill, sint-truiden, filter | 11 |
cotealost.be | Cote A L'Ost. De lekkerste Frans-Belgische keuken in een vleesrestaurant in Aalst. Aalst cuisine, Belgian-French fusion, Regional cuisine, Lokale ingrediënten | keuken vleesrestaurant, vleesrestaurant aalst, kwaliteit vleesrestaurant, vleesrestaurant cote, suggestie vleesrestaurant | aalst, galerij, frans-belgisch, ingrediënt, ost | 7 |
brasserieparadijs.be | Brasserie Paradijs is een vleesrestaurant in hartje Gent met een modern en strak design waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan vleesgerechten, met als specialiteit de ‘Josper’. | paradijs vleesrestaurant, vleesrestaurant sint, vleesrestaurant hartje | paradijs, gravensteen, vleesgerecht, josper, dagvers | 7 |
filetdanvers.be | Filet d’Anvers is een vleesrestaurant in Antwerpen met een modern en strak design waar u terecht kan voor een uitgebreid aanbod aan vleesgerechten. Geniet er onder meer van onze specialiteit: de ‘stone-grill’. Ons restaurant is gelegen aan de authentieke Antwerpse slachterijen en staat daardoor al… | anver vleesrestaurant, vleesrestaurant antwerpen | sportpaleis, lotto, arena, menukaart, vlees | 5 |
panhardkontich.be | Bistro Panhard in Kontich is sinds 2006 een vleesrestaurant waar het gezellig vertoeven is. Onze eigenaar Tom Claes draait al meer dan 25 jaar mee in de horecasector en runt momenteel vier succesvolle etablissementen. Hij nam Bistro Panhard over in oktober 2021 . | bezoek vleesrestaurant, vleesrestaurant komst, kontich vleesrestaurant, vleesrestaurant gezellig | menukaart, fotogalerij, reserveren, bistro, kontich | 2 |
maisonleblanc.be | Binnenstappen in La Maison Leblanc - een van de beste Belgische vleesrestaurants - betekent zoveel als continenten doorkruisen, grasduinen in de familietraditie – met af een toe een zijsprongetje. Het betekent ook op verkenning gaan door dichte of verre weilanden, klassieke of nieuwe wijngaarden… | belgisch vleesrestaurant, vleesrestaurant continent | vlees, slager, historiek, kok, zekerheid | 2 |
frigobox.be | Het ambachtelijke werk van slagerij De Ridder in combinatie met de heerlijke keuken van Vleesrestaurant De Frigo worden online vertaald, waardoor je van nu af aan binnen enkele stappen een feestmaaltijd op de tafel tovert. | ridder vleesrestaurant, vleesrestaurant frigo, keuken vleesrestaurant | maaltijd, bbq, smaakpapillen, zorgvuldig, vlees | 2 |
deterp.be | Wij zijn een vleesrestaurant. Aan personen die geen vlees eten kunnen wij enkel op reservering een alternatief van vis of vegetarisch aanbieden. | | homepage, frankrijk, cadeaubonnen, vis, toon | 1 |
schuur17.be | SCHUUR17 is een bijzonder vleesrestaurant gevestigd in een historische vierkantshoeve uit de achttiende eeuw in Rosmeer (Bilzen). | bijzonder vleesrestaurant, vleesrestaurant historisch | bilzen, reserveren, vleesgerecht, reservatie, landelijk | 1 |
butchersstore.be | Bontà Hasselt opende 27 augustus hun deuren voor het publiek. Het nieuwe vleesrestaurant is ontstaan lees meer > | nieuw vleesrestaurant, vleesrestaurant lees | lees, hove, laet, receptuur, filosofie | 1 |
maven-antwerp.be | Met een vleesrestaurant beginnen terwijl het eten van vlees onder druk staat. Je moet het maar durven. Maar De Laet, Van der Borght en Koninckx zijn nu eenmaal durvers. “Met vlees eten, is ook niets mis”, vindt De Laet. “Maar, we eten te vaak en te veel vlees. We moeten dus minder, maar vooral… | | borght, laet, koninckx, lobby, wim | 1 |
boondocks.be | The Boondocks werd opgericht in 1998 en is uitgegroeid tot het vleesrestaurant bij uitstek in de streek. | boondocks vleesrestaurant, vleesrestaurant uitstek | reserveren, steakhouse, amerikaans, ierland, argentinië | 1 |
restaurantblankeduyn.be | Restaurant Blankeduyn te Blankenberge serveert zowel vis- als vleesgerechten in een sfeervolle omgeving. Contacteer ons voor info of reservatie! | | blankenberge, visrestaurant, sfeervol, reservatie, vleesgerecht | 0 |