hetmaal.be | het Maal bakt op bestelling graanproducten van spelt en desem. Alle ingrediënten uit biologische teelt. Vers voor direct gebruik of om later zelf af te bakken. | bestelling desem, desem ingrediënt, desem bestelling, hartig desem, desem inspiratie | maal, artisanaal, bakkerij, brood, biologisch | 14 |
hetgoudenbrood.be | Een brood van natuurlijk desem is een gefermenteerd brood, makkelijker verteerbaar en langer houdbaar. Gefermenteerd voedsel heeft bijkomend een gunstig effect op de darmflora en versterkt het immuunsysteem. | natuurlijk desem, desem makkelijk, desem brood | brood, gouden, ingrediënt, zout, verteerbaar | 6 |
tbruut.be | Het heet zuurdesem, maar het betekent niet dat je brood een zure smaak heeft. Desem geeft karakter aan je brood, complexiteit, smaak. De zuurtegraad van je brood wordt bepaald door meerdere factoren. Wij bij bakkersatelier tbruut bieden u een assortiment aan broden met niet zure tot lichtzure… | gist desem, desem vierkant, desem en, combinatie desem, desem beetje | verkrijgbaar, uitsluitend, brood, tarwebloem, verkooppunt | 5 |
redzuurdesem.be | …van nul tot afgewerkt brood binnen de 2 uur. Dat is simpelweg onmogelijk is met behulp van enkel zuurdesem omdat rijzen met zuurdesem de hulp van natuurlijke fermentatiemiddelen inroepen betekent: het desem . En dat desem bevat enkel bloem, water, en heel veel van dat gouden ingrediënt: geduld . | inroepen desem, desem bloem, succeservaring desem, desem positief | zuurdesem, brood, zuurdesembrood, textuur, leren | 4 |
delevain.be | We streven in onze producten het ambachtelijke na, namelijk terug naar de basis en werken zonder additieven. Dit betreft dan ook onze rode draad die we in onze producten gebruiken, nl. de desem, vandaar Dé Levain (= desem, moederdeeg). Dit is een zéér tijdrovend, maar kwaliteitsvol proces. We… | gebruik desem, desem product, namelijk desem, desem vandaar, levain desem | bakkerij, bakker, ambachtelijk, broden, brood | 3 |
bakkerijvanthillo.be | Het desembrood van Van Thillo is een meesterlijke samensmelting van de eerlijkste producten. Met op steen gemalen bloem, desem, water en zeezout wordt door onze desembakker dagelijks het smaakvolste brood gebakken. Vakmanschap dat minstens 24 uur in beslag neemt. Want ons desembrood vraagt om… | bloem desem, desem water | bakkerij, breda, essen, kalmthout, hoogstraten | 3 |
pauline-brood.be | Wij gebruiken desem in al onze broden. Maar wat is dat nu precies ? Desem of levain wordt geproduceerd tijdens de fermentatie van bloem en water. Dit vormt gisten, melkzuur- en azijnzuurbacteriën. Desem zorgt voor een los kruim en de karakteristieke smaak. Het houdt ons brood ook langer vers ! | broden desem, desem levain, azijnzuurbacteriën desem, desem los | brood, ingrediënt, bloem, tarwe, bakkerij | 3 |
bakkerbekaert.be | Wij werken met degen die we lange rusttijden geven . Onze speciale broden worden met desem in plaats van met gist bereid. Desem is een natuurlijke gist die ontstaat door de bacteriën in bloem . Daardoor is ons brood veel beter verteerbaar en worden ijzer, zink, magnesium en fosfor niet afgebroken… | water desem, broden desem, desem plaats, bereiden desem, desem natuurlijk | bekaert, bakker, brood, bakkerij, ambachtelijk | 2 |
de-bakkerij.be | De Bakkerij en haar essentie is gemalen graan met water en veel tijd, zonder verbeteraars of bewaarmiddelen. Dit wordt gecombineerd met een passievol team met liefde voor desem. | natuurlijk desem, desem licht | bakkerij, essentie, frank, eenvoud, gemaal | 2 |
hetbroodverhaal.be | Wij hebben niets tegen klassiek gist , maar ons brood is gemaakt met desem . Gewoon iets boeiends desem, meel en water gaan het brood bespelen met smaak ,structuur en natuurlijke emoties . Speltdesem,Tarwedesem,roggedesem,gerstdesem,……een echte speeltuin. | brood desem, desem boeiend, boeiend desem, desem meel | brood, broden, laakdal, afhaalpunt, koersel | 2 |
bakkerijdilen.be | Koens molenwit is een ambachtelijk en extra gezond wit brood. Het meel is zeer fijn gemalen zodat het brood ook écht wit is. Extra zemelen maken het brood ook extra gezond. Het gebruikte desem staat borg voor een extra goede rijpe smaak. U proeft het verschil. | gezond desem, desem borg, echt desem, desem authentiek | bakkerij, koen, brood, molen, weelde | 2 |
bakkerijvangompel.be | Naast water, gist, zout en natuurlijke verbeteraars, bevat ons brood ook desem. Om een subliem resultaat te bekomen, produceren we deze desem volledig zelf. | brood desem, desem subliem, resultaat desem, desem volledig | gompel, bakkerij, brood, ambacht, generatie | 2 |
kiem.be | En tijd… Misschien wel het meest essentiële ingrediënt. Het brood van KIEM is minstens 24u onderweg. Dat verschil proef je, maar maakt het brood bovenal veel verteerbaarder en gezonder. Een combinatie van een hoge hoeveelheid water, een gezonde desem en een perfecte timing brengt een krachtige… | water desem, desem perfect | kiem, bakkerij, brood, verteerbaar, mol | 2 |
cucinaantica.be | Tonijnfilet met een korst van desem, creme van geroosterde kerstomaten, geroosterde aardappelen | korst desem, desem creme | italiaans, belinda, oostduinkerke, pasta, hedendaags | 1 |
detrog.be | Wij werken reeds 40 jaar met ons eigen huisbereide natuurdesem die als een rode draad doorheen ons productieproces loopt. Onze desem 'Henri', vernoemd naar de grootvader van Hendrik, wordt gebruikt voor het rijzen en de smaak van het brood. | productieproces desem, desem henri | biologisch, trog, ambachtelijk, brood, bakkerij | 1 |
molenstkindt.be | Molens T’Kindt heeft in de voorbije decennia heel wat expertise rond desems opgebouwd. Interesse? Ons jong en gepassioneerd team helpt u graag verder … | expertise desem, desem interesse | molen, kindt, ambachtelijk, bakkerij, bloem | 1 |
bakkerklaas.be | Voor onze verjaardag geen bloemen, wel bloem! Want naast de extra openingsdag vieren we ons zesjarig bestaan met workshops desembrood bakken. Altijd al zelf eens aan de slag willen gaan met desem? Dan kan je je inschrijven voor een workshop onder het toeziend bakkersoog van Klaas Vandenbroucke, de… | slag desem, desem workshop | bakker, klaas, brood, koffiebar, mariakerke | 1 |
vanbedaf.be | Volkoren, spelt, meergranen, desem: als het om brood gaat, is er enorm veel keuze. De laatste jaren is desembrood heel [...] | volkoren desem, desem brood | bakkerij, brood, bakker, essen, patisserie | 1 |
bio-boutique.be | Op dinsdag hebben we een ruim assortiment aan brood; spelt, desem, tarwe, mais en glutenvrij… geleverd door Zonnemaire – bakkerij Van der Westen. | brood desem, desem tarwe | gebak, brood, soep, bakkerij, vegetarisch | 1 |
extrabrood.be | Welkom in ons huis van de bakte, waar vanuit een passie voor desem en connectie ambachtelijke producten en boeiende activiteiten ontstaan. Via onze webshop kan je onze basis desemproducten bestellen en inschrijven voor workshop of brunch. | passie desem, desem connectie | abonnement, desembrood, ambachtelijk, bloem, wa | 1 |
mundohh.be | Ontdek de magie van ambachtelijk broodbakken! Op 25 maart gaan we desem maken, een brooddeeg kneden met desem en vervolgens heerlijk desembrood bakken. Wanneer: maandag […] | maart desem, desem brooddeeg, brooddeeg desem, desem heerlijk | meert, houthalen-helchteren, handel, samentuin, mondiaal | 1 |
bakkerijlarise.be | Wegens de strikte voorwaarden van de wedstrijd voor de Golden Croissant ontwikkelde Lars een nieuwe croissant: een croissant met notenboter, desem en zelfontwikkelde 90% toerboter. En wie passie bezit, kan passie delen! Lars won opnieuw en mocht met maar liefst een score van 96,32% de trofee van… | notenboter desem, desem toerboter | bakkerij, machelen, ambachtelijk, brood, lars | 1 |
pañ.be | Koop (h)eerlijk biologisch desem brood van Pain Pure, stukskes lokale kaas erbij of wat dagvers beleg van eigen makelij. Gewoon simpel en o zo goe! Nog een klontje hoeveboter en je dag loopt gesmeerd. | biologisch desem, desem brood | boetiek, zele, ontbijt, namiddag, verblijven | 1 |
cramiquebakery.be | Eén keer per week gaat mijn houtoven aan en bak ik vers zuurdesembrood op bestelling. Ik bereid al mijn broden met een natuurlijke desem, zonder toevoeging van gist. Ook gebruik ik enkel lokaal & biologisch graan. | natuurlijk desem, desem toevoeging | gram, granola, chip, herbruikbaar, abonnement | 1 |
linasbakkerij.be | Desem is een papje van bloem en water waarin bacteriën en gisten zich ontwikkelen tot natuurlijke gist. Dit proces heet fermentatie. | | lina, bakkerij, desembrood, gebak, ambachtelijk | 1 |
nonkelsennichten.be | Marjon Willems vertelt: "Het brood van GROF bestaat uit biologische bloem, water uit de kraan, een snuf zout en veel liefde. Geen gist, maar desem zorgt ervoor dat het brood rijst. Door de lange rijstijd (21u) ontstaat er veel smaak, is het brood beter verteerbaar en blijft het langer goed." | gist desem, desem ervoor | nonkel, huisgemaakt, grof, granola, janssens | 1 |
bakkerijblanchaert.be | Klap op de vuurpijl : de overheerlijke vloerpistolets. Hendrik is een kenner op vlak van desem zowel in brood als stokbroden (smal of breed). | vlak desem, desem zowel | bakkerij, akkoord, uitstraling, hoogstaand, kenner | 1 |
broodkraam.be | Alles vindt U bij Broodkraam: gezond brood – banket – bakkerij – markt – markten – Mechelen – Leuven – Duffel – Heist op de Berg – spelt – desem – rogge – volkoren – Italiaanse broodsoorten – foccacia – mediterraans – toscaans – stokbrood – stokbroden – pistolets – sandwiches – koffiekoeken –… | berg desem, desem rogge | duffel, corona, frank, brood, rogge | 1 |
bakkerputs.be | Donker meergranenbroodje met rijke smaak dankzij de evenwichtige mix van havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad, soja en naturrlijke desem. | | brood, tarwebloem, grijs, bakker, rogge | 1 |
bakkerijcloet.be | Alles bij Bakkerij Cloet ademt de passie voor brood in zijn meest pure vorm. Teruggebracht naar zijn essentie van bloem, water en desem. Gemaakt met de grondstoffen van de beste kwaliteit, met voldoende tijd om te rusten en te rijzen. Brood dat gewoon zichzelf mag zijn: lekker, voedzaam en gezond. | water desem, desem grondstof | bakkerij, cloet, bakker, michiels, brood | 1 |
ilgustomobile.be | We zijn oprecht trots op onze speciale blend van verschillende soorten desem, die 48 uur rijst. Eenmaal uitgerold met de hand, werken we de bodem gul af met Italiaanse specialiteiten. Even later komt de verse pizza uit de houtoven. Zowel krokant als luchtig en extra zacht. | soort desem, desem uur | gusto, tomaat, houtgestookte, prijs-kwaliteitsverhouding, italiaans | 1 |
puratos.be | Belco Ice Blanc BI-W8 Ontdek product Belco Ice Lait BI-M11 Ontdek product Belco Ice Noir BI-N3 Ontdek product | | chocolade, patisserie, bakkerij, recept, ingrediënt | 0 |
karmamarkt.be | KarmaMarkt maakt bewuste logistieke keuzes in haar organisatie. Door lokaal aan te kopen en te consumeren sparen we veel transportkilometers uit en wordt de verpakkingsindustrie overbodig gemaakt. Het inzetten op lokale keten is voor KarmaMarkt belangrijk om gepassioneerde bedrijven uit de buurt… | broodsmid desem, desem brood | koffiebar, herbruikbaar, droog, biologisch, wa | 0 |
de-broodsmid.be | welkom… brood… boterkoeken… taart… over ons… | | brood, bakkerij, boterkoek, taart | 0 |
bakkerijdecock.be | …vrij uniek is in België. Klanten wandelen er rond de toonbank en krijgen zo een mooi overzicht van het dagvers gamma aan brood – patisserie & chocolade. Door grote ramen kan u een blik werpen op het bakkersatelier waar onder meer het brood gebakken wordt en waar u zicht heeft op de imposante oven. | bruin desem, desem creatie | bakkerij, decock, brood, chocolade, gebak | 0 |
divero.be | Online bestellen bij Bakkerij Divéro (Sint-Job-In't Goor) is heel eenvoudig. Brood, croissants, koffiekoeken, ontbijtmanden... Bestellen was nog nooit zo makkelijk! | italiaans desem, desem zuur, volkoren desem | brood, goor, bakkerij, pistolet, chocolade | 0 |
fototaart.be | Bakkerij Van Den Abbeele is een familiezaak met natuurlijk als specialiteit onze fototaarten. | | abbeele, bakkerij, webwinkel, brood, specialiteit | 0 |
lekkerdesem.be | Hou er rekening mee dat alle broden op bestelling worden gebakken. Afhankelijk van de datum waarop u uw proefbrood of abonnement bestelt zal het 5 tot 10 dagen duren alvorens uw eerste brood klaarligt in het door u gekozen afhaalpunt. De deadline voor de bestellingen ligt steeds op maandag. | kennis desem, desem brood | brood, abonnement, broden, afhaalpunt, arne | 0 |
pancito.be | Super lekkere pizza in een gezellige tuin op de pizzaparty en erg lekker brood! We komen zeker nog terug. | pancito desem, desem brood | brood, bakkerij, desembrood, pizzaparty, gemeenteplein | 0 |
zondergluten.be | Tijdens onze bakdagen kan u altijd terecht in onze winkel voor een assortiment versgebakken brood en gebak. Wil u zeker zijn van uw gewenst artikel of heeft u speciale wensen, bestel dan online. | brood desem | brood, wenslijst, afrekenen, gebak, gist | 0 |
annkoekepan.be | Bij Ann Koekepan vind je workshops en recepten rond koken en bakken. Biologisch, lokale en duurzame producten zijn een must. | | ann, recept, biologisch, zuurdesem, beginner | 0 |
bakkerijulenaers.be | Plaats je online bestellingen iedere dag voor 18u00 de dag voor afhaling. Bestellingen voor zondag sluiten we op zaterdag om 16u00 af. | | donut, bakkerij, brood, chocolade, gebak | 0 |
danoi.be | onze mening over…… over koken en eten… Antipasti… antipasti met vlees en vis… crostini en bruschette… | desem starter, brood desem, zoet desem, sos desem | pasta, zoet, vlees, vis, courgette | 0 |
deli-barrio.be | …festivals (oa Tomorrowland, Best Kept Secret, CORE, …) waar hij artiesten in de watten legt met zijn food & love. Eind 2021 startte hij met z’n collega Bertrand een lekker en leuk nieuw concept in de regio: deli Barrio. Spring eens binnen; Sully, Anouk, Jente & de rest ontvangen jullie met open… | parmegiano desem, desem crouton | deli, ansjovis, toon, borgerhout, buitenland | 0 |